Vi vil kun have glade og tilfredse kunder

Her på siden kan du læse vores kunders anmeldelser om vores arbejde.
Hvis vi har lavet noget arbejde for dig, er du mere end velkommen til at skrive en anmeldelse i formularen nedenfor eller pr. mail, lige her » .
Anmeldelsen vil blive gennemgået inden den kommer på siden.

  • Jens Thomsen:
    05-09-2018

    En dejlig oplevelse
    En dejlig oplevelse, med hjælp. Har godt overblik for opgaven.
    Tak til SKT-byg.

  • Torben Bach:
    18-06-2018

    Fuld tilfredshed
    Et projekt med Firestone epdm tagdug, som SKT er specialister i, det er lavet til vores fulde tilfredshed, og kan varmt anbefale SKT og deres dygtige håndværker.

  • Freddy Joseff:
    28-05-2018

    Fuld tilfredshed
    Isætning af et meget stort vindue med fuld tilfredshed. Godt arbejde gode medarbejder

  • Lars Jørgen Jespersen:
    August 2017

    Pålidelig og dygtig
    SKT-Byg havde entreprisen på total renoveringen af vores hus. Alle aftaler blev overholdt og håndværket er fantastik flot! Vi har takket være SKT-Byg fået vores drømmehus, og vi kan varmt anbefale SKT-Byg.

  • Rafal Kaczorowski:
    August 2017

    Godt arbejde 
    Nyt taget på hele huset. Isolering på hele loft.

  • Margrethe Ernst:
    Juni 2017

    Forskelligt tømrerarbejde
    SKT-Byg har udført flere forskellige tømrerarbejder hos mig. Blandt andet har de efter rørbrud udbedret skaderne på gulve og skabe med mere. Hvad de end har lavet her, har de gjort det til min fulde tilfredshed. Der er styr og struktur på tingene, så arbejdet glider planmæssigt frem. Hos SKT-Byg tager man altid hensyn – uanset om arbejdet foregår ude eller inde.
    Alle er imødekommende og servicemindede. Kommer, når man sender bud.
    Jeg kan give Steffen og SKT-Byg mine varmeste anbefalinger.

  • Per Bardrum:
    Juni 2017

    Vedligeholdelse
    Vi har gennem mange år benyttet SKT – Byg til at vedligeholde vores produktions- og administrationsbygninger. Arbejdet er altid udført håndværksmæssigt korrekt og afleveret til den aftalte tid. Derudover er virksomheden altid klar til at komme ved akutte opgaver. Vi kan medgive de varmeste anbefalinger.

  • Jørgen Staal:
    Juni 2017

    Nye dørpartier
    SKT byg har blandt andet lavet nye dørpartier for os, og vi er glade for måden de arbejder på, med respekt for at man skal kunne være i huset samtidig med at de arbejder. Derudover er finishen flot, og de arbejdet effektivt.

  • Jack Hansen skriver:
    3. december 2015

    Ringede idag d. 3. December til skt-byg, og fik fat i Steffen.
    Vi havde det problem at der var hul i vores tag, som vi var i tvivl om pladen skulle skiftes eller reperares – Ca. 1 time efter opringningen står Steffen i egen person på vores matrikel, og tilser taget.

    Dét at han står så hurtigt ude på vores tag er service, at han så heller ikke bare siger “jamen dét der, skal bare skiftes”, men giver sin personlige vurdering oveni, uden omkostninger for besøget. Ja dét er service!

    Alt i alt et firma vi ringer efter, hvis skaden skulle ske igen :-)

    Mvh Jack Hansen

  • Kirsten Hansen skriver:
    25. marts 2014 kl. 17:14

    Vi har haft SKT-byg til at bygge et skur i vores carport. De var dygtige, effektive og har udført et flot arbejde, som de kan være utrolig stolte af… Det er vi :) De kan kun anbefales på det varmeste.

    Pausefisk kan man ikke kalde dem. Der arbejdes igennem og med smil og svar på de spørgsmål man stiller. Mange af vores naboer har ligeledes kommenteret det flotte arbejde og flere vil have lavet noget tilsvarende… så vi vil naturligvis anbefale dem.

    Tak til SKT-byg.

  • Bent Bruun Pedersen skriver:
    22. oktober 2014 kl. 12:42
    Vores hus fra 1923 skulle renoveres med bl.a. nye vinduer og dør. SKT fik opgaven som blev løst til topkarakter.
    SKT styrede løsningen på bedste alle aftaler med blikkenslager, tagdækker og smeden.

    Der blev arbejdet hurtigt og professionelt. Når et vindue skulle skiftes, blev en støvvæg opsat i rummet bag, og der blev ryddet op efterfølgende. Resultatet taler for sig selv, og der falder rosende ord af fra forbipasserende.
    Vi anbefaler gerne SKT-byg til alle.

  • Jacob Brinch skriver:
    25. september 2014 kl. 11:58
    Vi har haft SKT-byg til at lave ny gavl på vores 1. sal. Der er udskiftet 2 stk. vinduer og en dør + opbygning af ny indvendig vindueskarm, samt ny beklædning udvendigt og montering af en fransk altan.

    Lige fra den første kontakt til SKT-byg og til projektet var afsluttet er vi blevet mødt af glade og dygtige håndværkere, der har overholdt alle aftaler og været gode til at informere omkring status på projektet.
    De har udført et super flot stykke arbejde og kan klart anbefales :-)